Ajankohtaista

Ajankohtaista

Skillhive Logo2

SKILLHIVE JA HR TALLI LÖYTÄVÄT ORGANISAATIOSI PIILEVÄN POTENTIAALIN

Suomalainen Skillhive -osaamisalustaa kehittävä teknologiayhtiö Intunex Oy ja moderniin HR -johtamiseen keskittynyt HR Talli Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen, jonka kautta tavoitellaan entistä parempaa työelämää suomalaisille organisaatioille – jossa kaiken perustana on luottamus ja avoimuus.

”Olemme asettaneet yhteistyön tavoitteemme korkealle, haluamme auttaa kaikenlaisia organisaatioita rakentamaan avointa toimintakulttuuria, sekä tuomaan näkyväksi työntekijöiden osaamisen ja potentiaalin – sen, mille jokaisen sydän sykkii ja mikä tuo merkityksellisyyttä omaan työhön” , kertoo HR Tallin toimitusjohtaja Camilla Sellman.

”HR Talli Oy on moderni HR -palveluyritys, joka auttaa organisaatioita ja ihmisiä uudistumaan, perustavanlaatuisen HR -palvelutarjooman lisäksi autamme rakentamaan luottamukseen perustuvia työyhteisöjä, ja Intunexin huikean innovatiivinen Skillhive ja Janne Ruohiston tiimin osaaminen tuo arvokasta lisäarvoa asiakkaillemme ”, Camilla tarkentaa.

Janne Ruohiston luotsaaman Intunex Oy:n kehittämä Skillhive -palvelu on henkilöstön kehittämisen high-techiä – heidän missionaan on auttaa ihmisiä työskentelemään paremmin ja tehokkaamin yhdessä. Skillhive on liiketoimintaa tehostava ja tukeva applikaatio, joka helpottaa ihmisiä jakamaan osaamistaan ja auttaa myös oppimaan yhdessä – alustalla voidaan hallinnoida haastaviakin projekteja, joissa tarvitaan useiden eri osa-alueiden huippuosaajia.

”Organisaatioille on äärimmäisen tärkeää omaksua uusia toimintatapoja, joilla pystytään mahdollisimman tehokkaasti yhdistämään ihmisten osaamisia ja potentiaalia. Yritys jolla on osaamispotentiaalin hyödyntämiseen ja yhdistämiseen ketterimmät menetelmät, saa tästä huomattavaa strategista kilpailuetua markkinassa, jossa osaajista kilpaillaan.” , Janne Ruohisto toteaa.

”Yhdistämällä meidän osaamisemme HR Tallin kanssa, pystymme vielä entistä laajemmin tarjoamaan HR -johtamisen vankkaa osaamista Skillhiven käyttöönotoissa.”, Janne lisää tyytyväisenä. ”Tästä tulee hyvä juttu meille kaikille, eikä koronakaan ole esteenä, koska kyseessä on  täysin virtuaalisesti hallittava oppimisyhteisö!”

Näin ollen haastamme kaikki suomalaiset organisaatiot mukaan talkoisiin luomaan rohkeasti avointa ja luottamuksellista osaamiskulttuuria – ja sitä kautta entistä parempaa työelämää kaikille.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Janne

 Janne Ruohisto                                 

050-3572316

 janne.ruohisto@intunex.fi

www.skillhive.com

          

Camilla Kuva

Camilla Sellman

041-547 0471

camilla@hrtalli.fi